- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Љајић именован за Мијаиловићевог потпредседника

© Sputnik / Радоје ПантовићРасим Љајић
Расим Љајић - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2022
Пратите нас
Југословенско спортско друштво Партизан, које представља Остоја Мијаиловић, одржало је на стадиону Партизана седницу Управног одбора, као и Ванредну седницу скупштине Друштва на којој су усвојене одлуке Управног одбора.
На Ванредној седници скупштине ЈСД Партизан одлучено је да нови потпредседник ЈСД Партизан буде Расим Љајић, док је на место у Управном одбору именован председник рукометног клуба Партизан Жељко Перкунић.
Скупштина је усвојила одлуку да се изрекне јавна опомена бившем руководству ЈСД Партизан и ФК Партизан, које тврди да је група око Мијаиловића нелегално преузела ЈСД Партизан, због три ставке: измирења доспелих обавеза од стране фудбалског клуба према имовини ЈСД Партизан, измирења трошкова који ће настати у будућности током коришћења стадиона Партизана од стране фудбалског клуба, непотпуне документацију која је потребна за израду финансијског извештаја и коју треба да достави ФК Партизан.
„Након седам дана од изрицања опомене, ЈСД Партизан ће поступити у складу са Статутом Друштва ради измирења доспелих обавеза и прикупљања потребне документације“, саoпштило је ЈСД Партизан.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала