- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ко подстиче Олују на Косову | Свет са Спутњиком

© AP Photo / Marjan VuceticКосовска полиција
Косовска полиција - Sputnik Србија, 1920, 12.12.2022
Пратите нас
Упркос упозорењима Београда, премијер привремених институција у Приштини Аљбин Курти наставља да се игра ватром а у настојању да дефинитивно окупира север покрајине шаље специјалце да шиканирају Србе.
Брисел и Вашингтон на све одговарају већ уобичајеним апелима обема странама на уздржаност, али и захтевом да Срби уклоне барикаде које су подигли у знак протеста због агресивних акција Приштине.
Ко подстиче Олују на Косову? Да ли Запад подилазећи свом приштинском чеду покушава да заврши шта је почео бомбардовањем 1999. године? Може ли се веровати Кфору да ће да штити Србе?
О драматичној ситуацији на Косову и Метохији у емисији „Свет са Спутњиком“ говоре српски дипломата и бивши министар спољних послова у влади СР Југославије Владислав Јовановић и новинар, уредник у дневном листу „Политика“ Бојан Билбија.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Сада у новом термину – сваког понедељка.
Ко подстиче Олују на Косову | Свет са Спутњиком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала