- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Златан разочарао Хрвате: „Записано је у звездама ко ће подићи трофеј!“

© AP Photo / SpadaЗлатан Ибрахимовић
Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија, 1920, 13.12.2022
Пратите нас
Хрватска и Аргентина вечерас од 20 сати играју полуфинале Светског првенства у Катару. Гаучоси предвођени Лионелом Месијем благи су фаворити против актуелних светских вицепрвака.
Многи се надају како ће Меси освојити Светско првенство у свом вероватно последњем наступу, а сличног је мишљења и легендарни Златан Ибрахимовић.
„Већ је записано у звездама ко ће освојити Светско првенство и сви знате на кога мислим. Лео Меси ће подићи трофеј јер је то записано“, рекао је Швеђанин и додао како су Хрватска и Француска јаке фудбалске нације, али да ипак има осећај да је наслов намењен Аргентини.
Ибрахимовић, тренутно играч Милана, коментарисао је и сензационалан учинак Мароканаца. Они ће сутра од 20 сати играти против Француске за пласман у финале.
„Није ме то изненадило јер сам знао колико су добри и пре Светског првенства, мислим да људи уживају у таквим причама на овим турнирима.“
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала