- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

И даље боле „бразилске“ ране: „Сергеј има проблем“

© Sputnik / Антон ДенисовСергеј Милинковић-Савић
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 15.12.2022
Пратите нас
Сергеј Милинковић-Савић зарадио је повреду скочног зглоба док је играо за Србију на Светском првенству и то већ у првој утакмици против Бразила. Надула се нога, али је Сергеј упркос томе играо још два меча. И још се опоравља од свега.
Српски репрезентативац се придружио клупским саиграчима у Лацију на мини припремама у Турској, али још не може да ради пуном снагом.
Све то је потврдио тренер Лацијала Маурисио Сари.

„Вратили су нам се Матијас Весино, прилично разочаран резултатом (са Уругвајем) на Мундијалу, али је у физички добром стању. С друге стране, Сергеј Милинковић-Савић има проблем са зглобом и ради мањим интензитетом. Видећемо колико ће му бити потребно да се врати у пуни тренинг, надам се да ће што је пре могуће“, рекао је Сари италијанским медијима.

Дакле, Сергеј је повреду зарадио на првој утакмици, видело се на фотографијама да му је зглоб величине крушке, а на крају се испоставило да је одиграо и против Камеруна и против Швајцарске.
Вероватно у боловима.
Чим још не може да уђе у пун тренажни процес, јасно је колико се жртвовао. Без обзира на резултат.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала