- Sputnik Србија, 1920, 08.12.2022
ЖИВОТ
Занимљивости из земље и света

Подела новогодишњих ваучера у Београду почиње од понедељка

Пратите нас
Градоначелник Александар Шапић најавио је да од понедељка, 19. децембра, почиње подела ваучера у вредности од 6.000 динара за сву децу Београда, закључно са ученицима завршних разреда средњих школа.
Поклон-ваучере ће добити и сви запослени који раде с децом у вртићима и школама.
„Коначно је завршен процес набавке ваучера и без обзира на жељу неких да Београђани остану без вредног поклона који им је њихов град обезбедио, као што сам и обећао, ваучери ће стићи до свих оних којима су намењени“, рекао је Шапић.
Како додаје, ово ће бити посебан новогодишњи поклон од Града Београда за сву београдску децу и све запослене у предшколском и образовном сектору који свакодневно брину и воде рачуна о њима.

„Ваучери ће у току следеће недеље бити достављени свим државним и приватним предшколским и школским установама, тако да очекујемо да ће их сви имати до 26. децембра, након чега ће у оквиру тих установа кренути подела нашим грађанима. За ону децу која не иду у вртиће, родитељи ће од 26. децембра моћи да се јаве у своју општину, те ће на посебном шалтеру с личном картом и здравственом књижицом детета моћи да подигну ваучер. Шалтер ће бити доступан и за све рекламације уколико буде евентуалних проблема“, истакао је Шапић за Беоинфо.

Ваучери ће моћи да се искористе у року од два месеца од момента преузимања, тачније до 1. марта, прецизирао је градоначелник.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала