- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Одушевио Хрватску, па проговорио о Михи: „Губитак за цео фудбал“

© AP Photo / Francisco SecoМислав Оршић
Мислав Оршић - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2022
Пратите нас
Хрватска је стигла до бронзане медаље на Светском првенству највише захваљујући голу Мислава Оршића у 43. минуту који је погодио за 2:1. После меча говорио је о значају победе, али се дотакао и преминулог Синише Михајловића.
Истакао је Оршић Михину величину.
„Изражавам саучешће његовој породици, губитак за цео фудбал. Оставио је дубок траг, а поготово у Серији А“, рекао је херој Хрватске после победе над Мароком.
Лепо са његове стране.
А, коментарисао је и сам дуел за треће место.
„Играли смо добро и брзо дали гол, али га брзо и примили. Показали смо каратер, па нисмо пали ј нисмо дозволили њима да направе неку шансу, па смо дали и други голи било је јасно да морамо да играмо бољу одбрану да нам опет не дају неки брзи гол. Успели смо и победили. Нису нас много притискали, можда мало у другом полувремену, али није се нешто сад ту осетило. Добро смо стајали на терену и добро се бранили, победили смо... Леп је гол био стварно и посвећујем га породици, жени, деци, родитељима...“, рекао је Оршић.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 17.12.2022
СПОРТ
Сви знамо тачан одговор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала