- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пукло је – Златна лопта се повлачи из репрезентације

© AP Photo / Christophe EnaКарим Бензема
Карим Бензема - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
Пратите нас
Фудбалер Реала Карим Бензема (35) најавио је данас да се повлачи из репрезентације Француске, преносе медији у Паризу. Дефинитивно је „пукло“ на релацији Бензема - селектор Дидије Дешан.
„Уложио сам много труда, правио сам и грешке, а све то ме је довело ту где сам данас и поносан сам на то. Написао сам своју причу, а наша се завршава“, написао је Бензема на свом Твитер налогу, уз фотографију у дресу репрезентације Француске.
Фудбалер Реала се повредио непосредно уочи Светског првенства у Катару. Он је био на списку играча за Мундијал, а селектор Француске Дидије Дешан није позвао замену за фудбалера Реала.
Бензема се у међувремену опоравио од повреде, али је Дешан одлучио да фудбалер Реала остане ван тима.
Француска није успела да обрани титулу на Светском првенству у Катару, пошто је синоћ у финалу поражена од Аргентине после бољег извођења пенала.
Бензема (35) је од 2007. до 2022. године одиграо 97 утакмица за Француску и постигао је 37 голова. Он није играо за Француску од 2015. до 2021. године, пошто је био умешан у скандал око уцењивања саиграча Матјеа Валбуене.
Са репрезентацијом Француске 2021. године је освојио Лигу нација, а добио је „Златну лопту“, за најбољег фудбалера света у прошлој сезони.
Аргентина – Француска - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
Катар 2022
„Тешко је признати када си Американац...“ – Меси је натерао и „боксера“ да му скине капу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала