- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдан имао мирну ноћ, а Атланта преживела драму

© AP Photo / Mary AltafferБогдан Богдановић, Атланта
Богдан Богдановић, Атланта - Sputnik Србија, 1920, 20.12.2022
Пратите нас
У мирнијем ритму у ноћи између понедељка и уторка, Богдан Богдановић помогао је Атланти да дође до тесне победе против Орланда резултатом 126:125. На паркету је био и Алексеј Покушевски који је имао и боље утакмице пре меча са Портландом, али се ипак уписао у три параметра на утакмици.
Од повратка на терен Богдан Богдановић игра одлично и само је на две од осам утакмица имао мање од десет поена. На мечу против Орланда био је на граници, уписао је управо десет, поред чега је имао два скока и четири асистенције.
Богдановићу су у десет поена стале и две тројке, а упркос томе што обично зна да убаци више, Атланта може да буде и више него задовољна јер је са српским кошаркашем на терену убацила 15 поена више од противничке екипе.
У тесној утакмици Атланта је имала сигуран и миран крај, после пет поена Тре Јанга имали су предност од 12 поена разлике, а онда сама завршница улази у драму јер су кошаркаши Орланда направили серију од 13 поена!
Дежонте Мареј био је херој Атланте јер је у последњим секундама погодио шут за победу, док је Јанг утакмицу завршио као најефикаснији играч са 37 поена, три скока и 13 асистенција.
Када је реч о Алексеју Покушевском, Оклахома је славила резултатом 123:121, а српски кошаркаш забележио је осам поена уз шест скокова и три асистенције.
Млади српски кошаркаш био је стартер на мечу, а његов тим је као и у Богдановићевом случају са њим на паркету био у плусу и то за 14 поена.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
СПОРТ
Јокић има један проблем: „Мало ме ремети...“
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
СПОРТ
Јокић за историју – 54 године се чекало на овакву партију!
Факундо Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 19.12.2022
СПОРТ
Званично: Кампацо потписао за Звезду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала