- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Бугарски амбасадор о необичном догађају: „Луфтханза“ мисли да је Бугарска део Русије

© AP Photo / Michael ProbstШтрајк на аеродромима широм Немачке
Штрајк на аеродромима широм Немачке - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2022
Пратите нас
Бугарски амбасадор у Сједињеним Америчким Државама Георги Панајотов је испричао о интересантном догађају који је повезан са авиокомпанијом „Луфтханза“.
Према речима дипломате, он је планирао да свог дванаестогодишњег сина пошаље кући за Божић. Дечак је требало да из Вашингтона долети у Франкфурт и да онда преседне на авион за Софију.

Панајотов је замолио авиокомпанију да стјуардеса спроведе његовог сина на аеродрому у Франкфурту и да га одведе на лет у Софију, с обзиром на то да је аеродром јако велики, а Тео има 12 година и никада није летео сам.

„Услуга је плаћена и компанија је потврдила. Међутим, на дан лета су ме обавестили да дванаестогодишњи дечак неће имати пратњу. ‘Луфтханза’ је као разлог те одлуке навела да је Бугарска део Руске Федерације! То није анегдота, већ реална ситуација, која је веома узнемирила и мене и сина. То је све што могу да кажем о немачкој прецизности. Шта се то догодило са „Луфтханзом?“, написао је амбасадор на друштвеним мрежама.

Његова објава је изазвала велики број коментара, неки су чак предложили и да помогну, а неки се уопште нису зачудили. Многи су у коментарима навели да Бугарска ништа није урадила у својој дипломатији која траје већ 25 година, како би свет знао где се налази Бугарска, а неки чак нису ни чули за њу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала