- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли је Златан Ибрахимовић разочарао породицу Синише Михајловића?

© AFP 2023 / MARCO RAVAGLIСиниша Михајловић и Златан Ибрахимовић на фестивалу Санремо
Синиша Михајловић и Златан Ибрахимовић на фестивалу Санремо - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2022
Пратите нас
Отворено писмо које је брат Синише Михајловића у име породице послао јавности наишло је на озбиљне реакције. Посебно један његов део који се односи на оне који се нису удостојили да се опросте од легендарног фудбалера, а које је Миха сматрао пријатељима.
У делу отвореног писма види се горак укус у устима, јер на опроштају и комеморацији није било оних које је Миха сматрао себи блискима. Са којима се радо дружио.
„Захваљујемо се чак и онима које је мој брат сматрао великим пријатељима и учествовао у стварању њихових каријера, а који се нису појавили на сахрани нити изјавили саучешће породици. Њима на част“, написао је Дражен Михајловић.
На друштвеним мрежама одмах су се појавила нагађања ко би то могао да буде, а многи гестови протеклих дана указују на Златана Ибрахимовића.
Швеђанин, који није скривао да је био друг са Михом за живота није се опростио на друштвеним мрежама од легендарног фудбалера. Као ни Јувентус, једини клуб у Италији који то није учинио.
Није Златан примећен ни у понедељак на сахрани у Риму, вероватно пошто је у недељу био на финалу Мундијала у Катару као ВИП гост, а протеклих дана једину поруку на друштвеним мрежама коју је оставио била је фотографија из пустиње.
Иако су га и његови фанови опомињали у коментарима да треба да укаже почаст преминулом Михајловићу то се јавно није десило.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2022
СПОРТ
Отворено писмо брата Синише Михајловића: Све боје и тимови били су уједињени у нашем болу
Златан Ибрахимовић је раније говорио о великом пријатељству с Михом, а прошле године су заједно чак певали и на чувеном фестивалу у Санрему.
„Kада сам га упознао то није била љубав на први поглед. У почетку је између нас био рат, али кад сам га срео у Интеру, била је то љубав од првог дана. Он је фантастична особа. Много је помогао у тиму. Са Михајловићем бих ишао у рат, он у првом реду, ја у другом.“
„Kад сам сазнао за болест, одмах сам му послао поруку. Затим смо разговарали телефоном. Желео сам да му дам сву своју снагу и енергију, али речи ми нису излазиле из уста. Имао сам брата који је имао исту болест. Синиша ми је пренео снагу иако је требало да буде обрнуто. После неколико недеља имао сам више енергије да му помогнем. Урадио бих оно што му је требало“, говорио је Ибрахимовић.
Зашто се није јавно опростио од Михе остаће мистерија.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 21.12.2022
СПОРТ
Откривен последњи сусрет Новака и Михе – емотивни Ђоковић дошао у Италију да тражи загрљај
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала