- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли је дошло време за растанак – и нови сусрет старих пријатеља?

© Фото : ФК Црвена звездаГејлор Канга и Александар Драговић – ФК Црвена звезда
Гејлор Канга и Александар Драговић – ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
Пратите нас
Александар Драговић жели да напусти Црвену звезду у јануарском прелазном року и пређе у италијанску Сампдорију, потврдио је његов агент Марсело Брилман.
Драговић, репрезентативац Аустрије, већ неколико сезона је стуб одбране Звезде, али ће по свему судећи његова одисеја ускоро бити завршена.
„Има заинтересованих клубова, али је Александров циљ да у јануару дође у Сампдорију. Његов сан је увек био да заигра у италијанској Серији А“, навео је агент Брилман.
Пут до тога, међутим, није једноставан, према сазнањима Спутњика, Звезда има чврсту намеру да задржи стаменог штопера до краја договорене сарадње.
„Дајемо све од себе да нађемо решење, у овом моменту он има уговор до 2024. године“, истакао је агент.
Главни разлог за Драговићеву одлуку је чињеница да је тренер Сампдорије Дејан Станковић, са којим је искусни штопер сарађивао у Звезди.
„Александар и тренер Станковић су увек имали добре односе, они су као пријатељи. Да није ту Станковић, нисам сигуран да ли би Александар предузео овај корак у актуелној ситуацији“.
Станковићу се, међутим, дрма клупа у Сампдорији јер резултати нису добри, а клуб се налази на 19. месту табеле са свега шест поена из 15 утакмица, односно бодом више од последњепласиране Вероне.
„Знамо ситуацију у клубу, али је Станковић одличан тренер, Александров пријатељ и играч има добар осећај по питању свега“, истакао је Брилман.
Како год се завршила сага са Драговићем, Звезда је већ повукла потез и у своје редове довела дефанзивца Уроша Спајића.
Српски фудбалер Урош Спајић - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
СПОРТ
Звезда вратила своје дете!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала