- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Прети нам уништење светских размера? | Од четвртка до четвртка

CC0 / Пиксабеј / Планета
Планета - Sputnik Србија, 1920, 22.12.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” Вељко Одаловић, председник Комисије за нестала лица Владе Србије.
Готово две недеље Срби су на барикадама на северу Косова и Метохије. Београд страхује од сукоба, јер приштински званичници упозоравају да имају капацитет да растуре протесте али не искључују да би могло да дође до жртава.
Док КФОР и даље анализира захтев за повратак српских снага, немачка амбасадорка поручује да нам Резолуција 1244 не даје основ за то.
Владимир Зеленски из америчког Конгреса поручује да је помоћ Украјини улагање у демократију, а не милостиња. Сједињене Државе шаљу у Украјину ПВО „Патриот“, док Русија распоређује интерконтиненталне ракете „Сармат“.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Прети нам уништење светских размера? | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала