- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић за Спутњик из Дубаија: Звезда феноменална, Партизан фантастичан!

© AP Photo / Kamran JebreiliНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.12.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић говорио је за медије у Дубаију после победе над Себастијаном Офнером, а међу њима је био и Спутњик. Имали смо ту част да предложимо интересантне теме за разговор по многима највећем тенисеру у историји.
Највећи спортиста у историји наше земље одговарао је на два питања Спутњика.
Једно се односило на добре игре кошаркашког клуба Црвена звезда за који Ноле навија, а други на то да ли је теже доћи до Гренд слемова или „срушити“ Карлоса Алкараса за места број један на АТП листи.
Прво је на реду био тенис. Јасно је да Ноле пуца увек на највише врхове, задовољава се само трофејима и то оним највећим.
Да ли ће му они бити приоритет? Или можда прво место на АТП листи?
„Циљеви су увек највиши, надам се да ћу моћи да играм свој најбољи тенис на највећим турнирима, а то је дефинитивно жеља и амбиција. Дуга је година, видећемо како ће се ствари одвијати, желим да кренем у Аустралији на најбољи могући начин на начин на који сам то годинама радио. Сада је мало другачије с обзиром на то шта се дешавало. Не размишљам конкретно о Алкарасу или неком другом играчу. Имам пуно поштовање за њих. Али, мој циљ су Гренд слемови и ови највећи турнири“, рекао је Ђоковић Спутњику.
А, онда је уследила тема кошарке.
Није тајна да је Новак навијач Кошаркашког клуба Црвена звезда, често га можемо видети како поред терена здушно бодри црвено-беле.
Али, стигао је Ноле да похвали и Партизан који је савладао Фенербахче у гостима. Звезда је исто вече надиграла Олимпијакос, такође у гостима.
„Звезда игра феноменално. Препородили су се откако је дошао нови тренер. Ова победа у гостима, видео сам, је изванредна. Са друге стране је и Партизан је исто фантастичан. Надам се да ће обе екипе ући у најбољих осам, то би било сјајно за Србију“, рекао је Ђоковић за Спутњик.
Иако је максимално посвећен тенису, стиже све да испрати. Велики шампион Новак Ђоковић.
Ђоковић, Зверев. Егзибиција Дубаи - Sputnik Србија, 1920, 23.12.2022
СПОРТ
Ђоковић одушевљен Офнеровим потезом: „Никада нисам видео тако нешто!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала