- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Инклузивност и бизнис - могуће је | Технограм

CC0 / Pixabay / Мобилни телефон
Мобилни телефон - Sputnik Србија, 1920, 27.12.2022
Пратите нас
Када идеја настане из личног проблема - инвалидитета и огромне жеље да се помогне хиљадама других људи, онда човеку на путу успеха не преостаје ништа друго него да истраје у својим намерама.
Бојан Мартиновић, директор фирме „Inclusio“ осмислио је платформу за особе са инвалидитетом помоћу које они превазилазе потешкоће везане за приступ одређеном објекту, проналазе дежурног запосленог и јавно комуницирају сопствене проблеме и траже потребну помоћ. Бојан и његов тим недавно су освојили прво место на такмичењу за најбољу технолошку иновацију у Србији за 2022. годину. Како је борити се са инвалидитетом и развијати идеју? Како се данас гледа на проблем инклузивности у друштву? Каква је мотивација и који су изазови када је идеја помоћ милионима људи у свету?
О овој теми у емисији ,,Технограм” говори Бојан Мартиновић, креатор идеје и директор компаније „Inclusio“.

О емисији „Технограм“

Технограм“ је емисија портала и радија Спутњик коју води Марко Николић. Теме се тичу нових технологија, иновација у различитим областима и успешних бизнис модела. Eмитује се сваког другог уторка у 21.00.
Инклузивност и бизнис - могуће је | Технограм
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала