Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Десило се нешто добро“: Син Дејана Пантића за Спутњик о пребацивању његовог оца у кућни притвор

© Фото : Телеграм Спутњик СрбијаПредраг Пантић, син Дејана Пантића
Предраг Пантић, син Дејана Пантића - Sputnik Србија, 1920, 28.12.2022
Пратите нас
Предраг Пантић за Спутњик говори о детаљима пуштања на слободу његовог оца Дејана Пантића који је одлуком суда, после три недеље проведене у притвору, пуштен у кућни притвор.
„Нисмо ово очекивали, али десило се коначно нешто добро и надамо се да ће ово сада да крене у правцу у којем треба да иде“, рекао је Предраг Пантић, додајући да их је адвокат јутрос обавестио да је стигло решење о одређивању кућног притвора за његовог оца.
Предраг Пантић је навео да је његову мајку касније позвао и председник Србије Александар Вучић и јавио те добре вести.
Наводећи да је породица била изгубила сваку наду, Предраг Пантић је истакао да је овим решењем стигло и велико олакшање.
Он је прецизирао да је решење заправо одлука на жалбу коју је Врховном суду уложио њихов адвокат и у којој се, између осталог, наводи да се Дејан Пантић у притвору држи без основа.
Предраг Пантић је поновио да је његов отац невин и да се нада да ће тај случај коначно да се реши и да ће, како је казао, живот кренути набоље.
Подсетимо, Дејан Пантић је ухапшен 10. децембра на граничном прелазу Јариње, а два дана касније му је одређен једномесечни притвор због сумње да је наводно учествовао у нападу на просторије централне изборне комисије у Северној Митровици.
Барикаде  на северу Косова - Sputnik Србија, 1920, 28.12.2022
СРБИЈА
Ухапшени српски полицајац са Косова пребацује се у кућни притвор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала