- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездино најскупље појачање не игра ни против Барселоне

© Фото : АБА лига/Драгана СтјепановићФакундо Кампацо
Факундо Кампацо - Sputnik Србија, 1920, 28.12.2022
Пратите нас
Аргентински кошаркаш Факундо Kампацо неће играти у петак за Црвену звезду на утакмици 16. кола Евролиге против екипе Барселоне.
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић поново неће моћи да рачуна на аргентинског плејмејкера, као и на утакмици са Олимпијакосом.
Рок за регистрацију играча за сусрет 16. кола Евролиге је истекао данас у 18 часова, а Аргентинац се није нашао на списку црвено-белих.
Kлуб са Малог Kалемегдана од 1. децембра има забрану од стране Евролиге на довођење нових играча или тренера, због чега Kампацо неће моћи да заигра за Црвену звезду на утакмици са Барселоном.
Подсетимо, председник Небојша Човић је пре неколико дана изјавио да је Звезда све учинила да регистује Аргентинца, али да неко у Евролиги саботира тај посао.
„Ми смо наше обавезе испунили. Само мало морамо да уведемо логике у медијски простор. Видећемо да ли ће ових дана бити отклоњени неспоразуми са Евролигом. Не искључујем да на ту тему имамо нову конференцију за штампу, на тему ко кочи трансфер", рекао је Човић.
Факундо Кампацо је стигао пре неколико недеља у Звезду после неуспелих епизода у НБА лиги, а за две сезоне ће зарадити близу 4,5 милиона евра што га чини најскупљим кошаркашем у историји Звезде и Србије.
Небојша Човић - Sputnik Србија, 1920, 26.12.2022
СПОРТ
Човић: Кампацо не игра због неспоразума са Евролигом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала