- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дон је узео реч: „Меси није најбољи у историји“

© AP Photo / Natacha PisarenkoЛионел Меси
Лионел Меси  - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2022
Пратите нас
Тренер Реала Карло Анчелоти рекао је да Аргентинац Лионел Меси није најбољи играч у историји фудбала, преносе шпански медији. Упркос сјајном наступу Аргентинца на Светском првенству.
Меси јe са селекцијом Аргентине освојио титулу на Светском првенству у Катару.

„Знам да у Кариму Бенземи имам максималног мотивисаног играча и уверен сам да ће нам у наставку сезоне донети доста тога доброг. Није поштено рећи да је Меси најбољи играч у историји фудбала, јер сваки период има сјајне играче. Ја свакако тренирам Златну лопту (Бензему)“, рекао је Анчелоти на конференцији за новинаре у Мадриду.

Популарни дон Карлето је истакао да су сви играчи у добром стању, али је додао да Лука Модрић, Едуардо Камавинга и Аурелијан Чуамени неће играти на мечу против Ваљадолида.
„Успели смо да вратимо Бензему, који је за нас изузетно важан. Сви који су били на одмору вратили су се у добром стању, али даћу предност онима који су била са нама током Мундијала“, казао је италијански стручњак.
Чувени тренер рекао је да није добио понуду да буде селектор Бразила.
„Нису ме звали, али ми прија када видим да су заинтересовани. Моја ситуација је јасна. Ја сам тренер Реала и никада не бих прекинуо сарадњу са овим клубом“, рекао је Анчелоти.
Лионел Меси - Sputnik Србија, 1920, 29.12.2022
Катар 2022
Добро дошли у музеј „Месијева соба“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала