Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Погледајте видео: Ултиматум Дулета Савића - Имате 72 сата да ме ставите на списак Путинових агената!

© SputnikДушан Савић
Душан Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.01.2023
Пратите нас
Опскурна организација наставља „лов“ на руске шпијуне у Србији. Ова “патриотски оријентисана” групација која је даноноћно радила на прикупљању информација од највећег могућег значаја за националну безбедност ипак је направила пропуст. Изоставила је са своје листе “озлоглашеног” Дулета Савића.
Иако су се на спсику „домаћих издајника страних плаћеника“ нашла нова имена попут владике Никанора, директора „Србијагаса“ Душана Бајатовића, политичара Бошка Обрадовића, уредника „Вечерњих новости“ Милорада Вучелића, уредника телевизије „Хепи“ Миломира Марића, новинарке Љиљане Смајловић и уреднице „Спутњика“ Љубинке Милинчић… изостало је једно кључно име.
У питању је можда чак и највећи шпијун од свих - Душан Дуле Савић, који се годинама претварао у фудбалску легенду Црвене звезде само да би се инфилтрирао у српско друштво. Намерно је постао један од највећих српских фудбалера како би га народ прихватио, а он касније лакше пропагирао своју агенду за Путина.
Дуле признаје да је донекле почаствован тиме што није одмах „проваљен“, али истиче и да му је изостанак са списка руских шпијуна у Србији нанео велику душевну бол.
Будући да је „Спутњик“ већ разоткривен као шпијунско средство информисања, Дуле је из разлога колегијалности одлучио да се код нас и огласи по питању немерљиве штете која му је нанета. И то ексклузивно за емисију „Ја, Путинов агент“:
Када сам видео списак руских шпијуна у Србији чувене организације „Октобар“, а да на том списку мене нема, морам да признам да сам доживео велику душевну бол и разочарење, прича нам Дуле видно потресен.
Велики Звездин центарфор и несуђени „Путинов агент“, ипак се одлучио да ствар преузме у своје руке, па је организацији „Октобар“ припретио тужбом уколико благовремено не унесе потребне измене у свој списак.
Пошто сам доживео разочарење и велику душевну бол, тражим од организације Октобар да ме ставе на списак руских шпијуна у Србији. Сам се пријављујем, а уколико то не учине, у противном их очекује тужба Савету Европе и Хашком трибуналу. Неко од њих ће морати за то да одговара, навео је Дуле.
Не може се рећи да Дулетова понуда није коректна, јер им је ипак дао довољно времена да своју грешку исправе.
Дајем им 72 сата да ме ставе на списак руских шпијуна у Србији иначе их чекају две тужбе. Тражићу велику милионску одштету за повреду части и претрпљену душевну бол, одлучно је закључио Дуле Савић за Спутњик.
Бонус видео:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала