- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ливерпулова катастрофа

© AP Photo / Ian WaltonЛиверпул
Ливерпул - Sputnik Србија, 1920, 02.01.2023
Пратите нас
Фудбалери Ливерпула доживели су тежак пораз у првој утакмици у 2023. години на гостовању Брентфорду, а утакмица је завршена победом домаћег састава од чак 3:1 (2:0). Заиста нисмо навикли да гледамо овакве Редсе последњих година.
Било је много узбуђења, Виса је поситигао три гола, али су му од тога два била поништена, а трећи признат пред крај првог полувремена. Пре тога је и Конате постигао аутогол па је Брентфорд отишао на полувреме са предношћу од 2:0.
У наставку је Ливерпул дошао до какве такве наде у 50. минуту после гола Окслејд Чемберлејна, да би у 84. Мбеумо поставио коначан резултат и жаргонски речено закуцао Ливерпул у овом дуелу.
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп заменио је Вирџила ван Дајка на полувремену меча, али није познато зашто је холандски репрезентативац изашао из игре. Почетком другог дела меча ВАР је поништио гол и Ливерпулу, јер је Дарвин Нуњез био у офсајд позицији.
После овог пораза Ливерпул има само 28 бодова и држи тек шесту позицију на табели, а Брентфорд је победом стигао на два бода заостатка у односу на Редсе.
На врху табеле налази се Арсенал са 43 бода, а прати га Манчестер сити са 36.
► Гост емисије Миљанов корнер био је министар спорта Зоран Гајић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала