- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Група „Хилтон“ заинтересована за закуп хотела „Могрен“

© Sputnik / Маријана КолаковићПлажа Могрен у Будви
Плажа Могрен у Будви - Sputnik Србија, 1920, 03.01.2023
Пратите нас
Светски позната хотелска група „Хилтон“ заинтересована је за дугорочни закуп хотела „Могрен“, који послује у склопу Хотелске групе (ХГ) „Будванска ривијера“, саопштио је председник Одбора директора Мијомир Пејовић. Ова групација заинтересована је и за преузимање хотела „Ас“ у Перазића долу.
Како је Пејовић рекао на недавно одржаној годишњој конференцији за медије, најбољи показатељ квалитета и озбиљности пословања ХГ „Будванска ривијера“ на тржишту представља заинтересованост групе „Хилтон“ за дугорочни закуп хотела Могрен.
„Ми смо већ у октобру имали посету њихових званичних представника који су том приликом показали изузетну заинтересованост, те очекујемо званичан долазак њихове делегације приликом које би утврдили рок дугорочног закупа као и профит наше хотелске групе. У случају позитивног исхода договора, хотел би пословао под Curio брендом“, казао је Пејовић.
Такође, Влада је објавила да се потенцијални инвеститор обратио Министарству економског развоја и туризма с намером за преузимање инвестиције завршетка изградње хотела „Ас“ у Перазића долу, и да је донета одлука да се уради анализа могућег преузимања инвестиционе обавезе.
Према сазнањима портала РТЦГ, у питању је групација „Хилтон“, која је исказала озбиљно интересовање, али поступак пред судовима и дугогодишњи спор кочи реализацију пројекта, пренео је портал „Инвеститор“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала