- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Званично – отворена врата за Русе и Белорусе!

© AFP 2023 / PEDRO PARDOАустралијан опен
Аустралијан опен - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
Пратите нас
Аустралијски тениски савез је званично објавио одлуку да дозволи руским и белоруским такмичарима наступ на овогодишњем Аустралијан опену, како је и раније било најављено.
Аустралија није желела да крене стопама Велике Британије која је на прошлогодишњем Вимблдону забранила наступ такмичарима из Русије и Белорусије, политички мотивисаном одлуком.
„Играчи из Русије и Белорусије ће моћи да учествују на међународном тениском турниру на Аустралијан опену, као индивидуални такмичари“, наведено је у саопштењу.
Раније је најављено да се на листи учесника Аустралијан опена налазе Данил Медведев, Андреј Рубљов, Карен Хачанов, Аслан Карацев, Роман Сафијулин, Дарија Касаткина, Вероника Кудерметова, Катарина Александрова, Људмила Самсонова, Анастасија Пављученкова, Анастасија Потапова, Ана Калинска, Евгенија Родина, Ана Блинкова, Камила Рахимова и Варвара Грачова.
Србија опен - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2023
СПОРТ
Београд је очитао лекцију Лондону
Аустралијан опен ове године почиње 16. јануара и трајаће до 29, а актуелни шампион је Рафаел Надал који је у претходном финалу савладао руског тенисера Данила Медведева.
Гост емисије Миљанов корнер био је министар спорта Зоран Гајић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала