- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Американци загосподарили Украјином и направили војне фанатике | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / Efrem LukatskyУкрајинска војска у Донбасу
Украјинска војска у Донбасу - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” Миша Ђурковић са Института за европске студије.
На самом почетку године сазнали смо којих је то девет земаља повукло признање такозване државе Косово али и да одмах после божићних празника треба да очекујемо најезду западних емисара и то не само из Вашингтона и Брисела, већ и Париза, Берлина и Лондона.
Истовремено, у немачкој штампи могли смо да прочитамо рецепт како припитомити српског председника.
Јенс Столтенберг поручује да је опасно потцењивати Русију и Владимира Путина, можда баш због тога што је дан раније руска фрегата „Адмирал Горшков“, наоружана хиперсоничним ракетама „циркон“.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Од четвртка до четвртка, 5.1.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала