Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Ово је почетак, следе изненађења“: Анонимуси опет прете Вучићу – подршка Русији им трн у оку /фото/

CC0 / Pixabay / Анонимуси
Анонимуси - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
Пратите нас
Хакерска група Анонимуси поново се огласила и поручила председнику Србије Александру Вучићу да их очекује и да престане са, како је наведено, дестабилизацијом региона и подршком Русији.
Анонимуси наводе да су покренули "операцију Србија" чији је циљ обарање инфраструктуре Владе Србије, додајућу да је неколико владиних сајтове оборено претходних дана.
У серији твитова они су рекли да су хаковали сајт Војске Србије и да је то само почетак и да ће ускоро бити сведок "изузетних изненађења у њихово име".
"Пошто сте спремни да нас изазовете, ми ћемо вам испунити жељу. Ово је само почетак, ускоро ћете бити сведоци изузетних изненађења у наше име. Очекујте нас", наводи се у једном од твитова.
У наредном твиту називајући Вучића фашистом поручили су му да "не губи време са псима", да су оборили сајт Војске Србије и да не потцењује Анонимусе.
"Ваша војска сада не може да лаје. Не потцењујте ни Анонимуса, ставићемо вам поводац", наводи се у претећем твиту.
Хакерска група Анонимуси, позната по бројним акцијама широм света, упутила је крајем децембра прве претње председнику Александру Вучићу да, уколико не обустави "акције на Косову", људи на Косову неће бити без подршке.
У видео поруци објављеној на Твитеру, АнонимусТв са украјинском заставом, ова група је поручила председнику Вучићу да их очекује.
Вучић је затим реаговао шаљиво на претње и на свом Инстаграм налогу будуцностсрбијеав окачио фотографије на којима је у игри са два пса, а у опису је написао:
"Спремамо се за борбу против анонимуса".
Бонус видео:
Хакерски напад - Sputnik Србија, 1920, 29.12.2022
СРБИЈА
Анонимуси прете Вучићу: „Уколико не зауставите опасне акције на Косову...“ /видео/
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 29.12.2022
СРБИЈА
„Спремамо се за борбу против анонимуса“: Вучићев одговор на претње
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала