- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић: Време је Божића, причају се бајке

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2023
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, поручио је после велике победе над Монаком (100:80), да зна одакле стижу приче о појачањима, али да је време Божића и да га то уопште не чуди.
У гротлу Арене пао је лидер Евролиге – Монако и то са чак 20 поена разлике. Ипак, Жељко ОБрадовић имао је штошта да каже на конференцији за медије на којој је акценат био на појачањеима која се доводе у везу са црно-белима, као и здравственом стању Балше Копривице који ће, изгледа, поново одуствовати неко време.

"За Балшу морате да питате доктора Муму Јаковљевића, има неке проблеме. Паузирао је два месеца, одиграо је изванредан меч, али сад поново мора да иде на прегледе. Много ми је жао, не знам шта да кажем“, рекао је Жељко и додао:

„Могу да вам кажем да Балша неће бити дужи период са нама, али најбоље је да то питате лекара. Што се тиче појачања о којима се прича и пише, сви знамо и ко и одакле долази. Немој да се правимо наивни, знај усе све ствари. То је што би рекли, перо је у вашим рукама. Ми имамо овај ростер, упоред да ли неко има децу у тиму као што ми имамо. Била је и то пара лажа. Знамо одакле долази. Време је Божића, причају се бајке“, истакао је искусни стручњак.
Ипак, оно што је најбитније ја све оне којима је црно-бела боја у срцу, јесте да је Партизан одиграо нови фантастичан меч и да је убедљиво славио против Монака, а блистали су Матијас Лесор који је убаицо 21 поен, пратио га је Кевин Пантер са 19, док је Јам Мадар бројао до 15, а Данило Анђушић до 12.
Партизан је тренутно 11. на табели Евролиге и у наредном колу елитног кошаркашког такмичења гостује Макабију у Тел Авиву.
Гост емисије Миљанов корнер био је министар спорта Зоран Гајић.
Никола Јокић, Денвер - Јута - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2023
СПОРТ
Јокић близу петог Ол-стара у низу
Кошаркаши Партизана - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2023
СПОРТ
Партизан тројкама нокаутирао Монако – „стотка“ у Београду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала