Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Стефан је шокиран, нападнут је из чиста мира“: Отац младића ког су Албанци претукли на Божић

© Фото : Спутњику уступила Канцеларија за Косово и МетохијуСтефан Томић кога је на Косову и Метохији претукла група Албанаца
Стефан Томић кога је на Косову и Метохији претукла група Албанаца - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2023
Пратите нас
Стефан Томић нападнут је у Клокоту на Косову и Метохији када је после литургије кренуо код тетке да буде положајник. Њега је из чиста мира напала и претукла група Албанаца, каже његов отац Ивица Томић.
„Били смо на литургији, старији син је кренуо, како је обичај, код тетке да буде положајник. Њих седморица, осморица, седели су у кафани, изашли су и из чиста мира напали моје дете. Ко зна да ли су били пијани, наоружани, напали су га из чиста мира“, каже Ивица за Новости.
Отац младића кога је група Албанаца напала на најрадоснији хришћански празник каже да је Стефан шокиран и преплашен, истиче да је тек напунио 18 година и да је још увек дете.
„Плакао је када ме је видео у полицији. Сада спава, шокиран је и преплашен због овога што се догодило“, каже Стефанов отац.
Како додаје, уместо да проводе празник у радости и весељу, узнемирени су због свега што се догодило.
„Не питајте како нам је“, каже Ивица.
Повређени Стефан је све до седам сати јутрос био у полицији.
„До седам јутрос су га држали у станици, као да је моје дете нешто урадило. Чекали су да дође тужилац који се уопште на крају није ни појавио. Ја сам отишао у станицу и замолио да пусте моје дете, да се одмори од стреса које је преживело, и да га одведу у амбуланту. Тек после тога су га пустили кући“, каже Ивица.
Додаје да их је позвао и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић како би им пружио подршку и сазнао како је Стефан осећа након гнусног напада.
Стефан Томић кога је на Косову и Метохији претукла група Албанаца - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2023
СРБИЈА
Нападнут још један српски младић на Косову и Метохији: Група Албанаца претукла Стефана на Божић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала