- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Сцена која срце пара – Деки са Михиним синовима одао почаст легендарној „левици“

© Фото: Скриншот/Арена спортДејан Станковић, синови Синише Михајловића
Дејан Станковић, синови Синише Михајловића - Sputnik Србија, 1920, 08.01.2023
Пратите нас
Дејан Станковић још једном је одао почаст покојом пријатељу и куму Синиши Михајловићу уочи дуела између Сампдорије и Наполија у Серији А. Деки је пре почетка утакмице на терен изашао у пратњи Синишиних синова који су држали дресове са бројем 11 и презименом.
Иначе, меч у Ђенови између Сампдорије и Наполија биће посвећен двојици преминулих асова домаћег тима - Синиши Михајловићу и Ђанлуки Вијалију.
Играчи ће на традиционалним плавим дресовима носити њихова имена, а Станковић је пре меча емотивно говорио о преминулим асовима.

„Ово је велики губитак за породице Михајловић и Вијали, али и за све нас који смо били блиски са њима. Зато ће данас бити пуно емоција на стадиону, а ми ћемо покушати да то преточимо у снагу. Надамо се да ће њих двојица бити анђели који ће нас ојачати“, истакао је Станковић уочи утакмице.

Међутим, та жеља Станковића за сада није услишена пошто је Наполи повео од 19. минута голом Осимена, а пре тога је Политано промашио и једанаестерац за госте. На крају је било 2:0 за Наполи.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 08.01.2023
СПОРТ
„Олимпико“ се опростио од Михине левице – „Синиша, један од нас“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала