- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Немац је изашао из затвора и огласио се: „Шампион се вратио у дневну собу“

© AP Photo / Rick RycroftБорис Бекер и Новак Ђоковић током Аустралијан опена 2016.
Борис Бекер и Новак Ђоковић током Аустралијан опена 2016. - Sputnik Србија, 1920, 10.01.2023
Пратите нас
Борис Бекер, легендарни немачки тенисер и бивши тренер Новака Ђоковића, честитао је Србину освајање титуле у Аделејду, што је био његов 92. трофеј у пребогатој каријери.
Немци који је крајем 2022. године пуштен из озлоглашеног затвора Вандсворт који се налази у Великој Британији у југозападном делу Лондона, свега три километра од Вимблдона, упутио је Новаку честитку путем друштвених мрежа.
„Браво Шаци. Шампион се вратио у своју дневну собу“, гласила је порука славног Немца који пролази кроз изузетно тешке тренутке.
Подсетимо, Бекер који је неколико година успешно сарађивао са Новаком Ђоковићем, пуштен је на слободу после осам месеци проведених у затвору у Енглеској, иако му је првобитно изречена затворска казна од две и по године.
Чувени немачки тенисер прекршио је закон јер је скривао новац како би избегао плаћање дугова, прогласио је и банкрот, али није могао да избегне да заврши иза решетака по одлуци Енглеске, земље у којој живи.
Када је Новак Ђоковић у питању, он је у Аделејду стигао до 92. трофеја, чиме се изједначио са Рафаелом Надалом по броју титула, а прилику да престигне свог највећег ривала имаће већ на Аустралијан опену који почиње 16. јануара.
Новак је до титуле у Аделејду стигао после тросатне борбе, драме и преокрета у финалу против незгодног Американца Себастијана Корде – 6:7, 7:6, 6:4.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2023
СПОРТ
Аустралијски парадокс – прошле године малтретирали Нолета, а сада могу да играју и заражени
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2023
СПОРТ
Ђоковић из Аустралије пружио подршку рањеним српским дечацима на Косову
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала