- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Шта стоји иза посете америчког „тешкаша“ Србији? | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Лола ЂорђевићСпецијални саветник у Стејт департменту Дерек Шоле, специјални изасланик САД за западни Балкан Габријел Ескобар и амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил
Специјални саветник у Стејт департменту Дерек Шоле, специјални изасланик САД за западни Балкан Габријел Ескобар и амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2023
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” Владислав Јовановић, бивши шеф југословенске дипломатије.

Још једна америчка делегација у Београду. Захтеви остају исти само се вођа мења - овог пута, Вашингтон је послао Дерека Шолеа.
КФОР одбио да врати безбедносне снаге Србије на Косово и Метохију, Москва пита Уједињене нације – зашто, када је тај захтев у складу са Резолуцијом 1244.
Од државног врха чули смо да је Србија за време празника била као Казабланка, препуна шпијуна, али су промотери западне политике пласирали спинове да Русија жели да изазове сукоб на Балкану.
Истовремено, генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг каже да је важно да се повећа војна помоћ Украјини након дешавања око Соледара али и да се повећа производња наоружања.
Осим Милорада Додика који је доделио орден Владимиру Путину, највише последица након Дана републике Српске имају два црногорска министра.
Шта стоји иза посете америчког „тешкаша“ Србији? | Од четвртка до четвртка

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала