- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Теодосић искључен, а тренер побеснео на судије: „Одлепио сам“

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилош Теодосић
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2023
Пратите нас
Кошаркашку утакмицу Виртуса и Олимпијакоса обележило је искључење Милоша Теодосића, српског кошаркаша, на 19 секунди пре краја меча. Италијански тим поражен је у 19. колу Евролиге резултатом 85:83, а Теодосић је био најефикаснији играч своје екипе.
Није могао Милош Теодосић да сакрије незадовољство поводом одлуке судије да свира фаул Семију Оџелејеу, а потом је на самом крају утакмице дошло до још веће драме.
Српски кошаркаш промашио је шут за три који би смањио предност Олимпијакоса на само пола коша, а лопта је отишла у аут. Деловало је да је лопту руком последњи пипнуо Саша Везенков, међутим судијска одлука била је да лопта припадне грчком тиму.
Теодосић је побеснео, а судија му је дао још једну техничку после које је морао да напусти паркет и то на 19 секунди пре краја утакмице.
Серђо Скариоло био је бесан после утакмице управо због бројних одлука судија које нису ишле на руку Виртусу. Судијски тим чинили су Матеј Болтаузер, Карлос Перуђа и Милош Кољеншић.

„Играчи и тренери праве грешке, али ја се не сећам овакве серије судијских грешака, поготово у последњим минутима меча, а доста сам стар. Поново сам све одгледао и одлепио сам, али и судије греше“, био је љут Скариоло.

Када је реч о српском кошаркашу он је био најефикаснији играч свог тима са 21 поеном, два скока и четири асистенције, а поводом његовог излива беса пред крај утакмице Скариоло је рекао да му не замера.
„Милош је Милош. У својој великој доброти и када овако изгуби главу у овим ситуацијама. Нећемо да га мењамо, прихватамо га такав какав је“, јасан је био Скариоло.
► Погледајте нову епизоду „Миљановог корнера“.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2023
СПОРТ
Објављен други пресек: Јокић близу врха
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 13.01.2023
СПОРТ
Лука погодио тројку за продужетке – Словенац у драми срушио Леброна
Саша Обрадовић, Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2023
СПОРТ
Обрадовић: „Нико није чуо моју страну приче“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала