- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић није играо, Богдановић као да није

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 14.01.2023
Пратите нас
Никола Јокић, најбољи играч НБА лиге, није наступио за Денвер у утакмици против Лос Анђелес Клиперса, одиграној у ноћи између петка и суботе, док је Богдан Богдановић имао занемарљив учинак у дресу Атланте против Индијане.
Јокић је пропустио утакмицу из предострожности јер има мању повреду ручног зглоба, а тренер Мајк Мелоун није хтео ништа да ризикује, нарочито против екипе за коју наступа један од омражене браће Морис.
Денвер је упркос одсуству Јокића победио са 115:103, ношен Џамалом Марејем (24 поена) и Мајклом Портером (22), док је српског репрезентативца у стартној постави заменио Диандре Џордан и иимао је осам поена, шест скокова и три асистенције.
Победи своје екипе се радовао и Богдан Богдановић, Атланта је савладала Индијану са 113:111, али српски шутер није имао своје вече и за 27 минута на терену постигао је свега четири поена, уз четири промашене тројке.
Прилику да осети терен добио је и Бобан Марјановић, уписао је три поена уз четири скока и једну асистенцију за четири минута у поразу Хјустона од Сакрамента са 139:114.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала