- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић се правдао Монаку: Осетио сам се као да сам избачен из породице

© Фото : АБА/Црвена звезда мтсСаша Обрадовић, Црвена звезда
Саша Обрадовић, Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 14.01.2023
Пратите нас
Пред почетак утакмице Црвене звезде и Монака у Београду, Саша Обрадовић, тренер гостујућег тима, а бивши играч и тренер домаћина пришао је и пољубио грб црвено-белих на паркету. После геста Обрадовић се правдао и рекао да је посвећен свом тиму, али су га понела осећања.
Саша Обрадовић емотивно је доживео долазак у Београд где је у дресу Црвене звезде играо у три наврата, а такође био и тренер 2020. године. Пољубио је грб на паркету и добио овације, али Монаку је морао да се оправда.
„Осећам одговорност да кажем нешто о свом гесту пред меч са Звездом. Желим да људи разумеју моју позицију, сви морају да знају да сам у потпуности посвећен Монаку. Наставићемо да радимо и срећан сам што сам овде“, почео је Обрадовић.
Бивши тренер Звезде присетио се одрастања и љубави према Звезди, али и болног одласка из клуба.
„Док сам одрастао навијао сам за Звезду, тако је било у мојој породици и са пријатељима ,оставио сам траг у историји клуба. Када сам отишао из клуба, осетио сам као да сам избачен из породице, нико ни на улици није много причао са мном, хтели су да ме униште као особу и као тренера, био сам веома тужан због свега тога и због понашања од стране људи са којима сам практично одрастао“, емотиван је Обрадовић.
Тренер Монака појаснио је зашто је направио гест због ког су му навијачи Звезде пружили овације.
„Када сам ушао на терен, била је та спонтана реакција, заплакао сам, било је баш емотивно за мене. Осетио сам да треба да урадим нешто као знак захвалности, сви су били веома емотивни. Урадио сам то, али сви треба то да схвате и да разумеју мој став. Ја сам овде, урадићу све да покажем посвећеност и професионализам у свом послу на највишем нивоу. Надам се да ће сви да разумеју моје понашање, да ће лакше то схватити“, закључио је Обрадовић.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 14.01.2023
СПОРТ
Јокић остаје под упитником – српски ас обновио повреду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала