- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бура због новог „правила о Ђоковићу“

© AP Photo / Kelly BarnesНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
Пратите нас
Швајцарски тенисер Стан Вавринка сматра да би тениским навијачима требало да буде дозвољено да звижде играчима, те да би требало да се избаце са трибина само ако пређу границу. Претходно су Аустралијанци најавили да звиждање играчима неће бити толерисано, мислећи највише на Новака Ђоковића.
Новак се враћа у Мелбурн, сећамо се добро шта се дешавало прошле године, тако да је јасно да су многи навијачи спремни да га дочекају звиждуцима и негодовањем.
Српски тенисер топло је дочекан у Аделајду, али то је град на југу Аустралије и у Мелбурну би врло лако могло да буде другачије.
„Навијачима треба дозволити да раде шта желе. Ако оду преко неких граница, да, треба им то забранити, али би требало иначе да раде шта желе. Раде то сваке године са сваким играчем. Ако им се не свиђа играч, или воле оног другог, они звижде једном и навијају за другог. То је тенис. То је спорт. Мислим да је прошле године било много грешака и да их није правио само Новак. Верујем да му неће звиждати. Биће срећни да га виде и биће то сјајан турнир“, рекао је Вавринка.
На то се надовезао Енди Мари који није заговорник звиждања. И нада се да ће Новак имати пристојну добродошлицу.
„Не волим када видим да се звижди играчима. Није то леп осећај када се догоди. Новак је имао много подршке у Аделајду, сигуран сам да ће бити исто и у Мелбурну“, рекао је Мари.
Сви се надамо да ће тако бити...
Дарија Касаткина - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2023
СПОРТ
Вероника од челика и Дарија против свих – на помолу је руско финале!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала