- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Спутњик открива – албанска подвала о српском бисеру: „Нема ни зрна истине!“

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTEМарко Лазетић
Марко Лазетић - Sputnik Србија, 1920, 16.01.2023
Пратите нас
Албански медији су лансирали „бомбу“, а српски листом пренели да ће млади репрезентативац Србије Марко Лазетић (18) на пролеће наставити каријеру у тој земљи. За младог нападача Милана, наводно, је заинтересован Партизани из Тиране који жели Лазетића на позајмици до краја сезоне.
Вест је као ексклузиву објавио локални лист „Панорама Спорт“ који је као аргументе за ангажовање Лазетића навео податак да Партизани тренира (анонимни) италијански стручњак Ђовани Колела, док је спортски директор некадашњи менаџер на Апенинима Елтон Марини који, наводно, има добре везе у Милану.

Проблем је, међутим, што ову информацију није објавио ниједан италијански медиј, чак ни они интернет портали који се баве трансфер пијацом и врло су ревносни у ово доба године (користе буквално све вести и изворе да напуне странице својих сајтова).

Спутњик је ступио у контакт са Гатеаном Мочаром, уредником чувеног сајта „Тутомеркато“, који нам је објаснио колико има (не)истине у наводима Албанаца.
„Из Милана у Албанију? Чудно...“, била је прва реакција Мочара на помен информације.
Гаетано, иначе, годинама прати Милан за потребе свог медија, па нас је замолио за мало времена да се распита о свему из својих извора.
После неког времена нам је објаснио позицију „Росонера“:

„Нико у Милану не зна ништа о овоме. С времена на време Марко добија шансу код Пиолија и звучи врло чудно да некога ко је толики таленат клуб пошаље у Албанију на позајмицу. Мислим да нема ни зрна истине у наводима Албанаца“, поручио је Мочаро.

Лазетић, који је поникао у омладинској школи Црвене звезде, преселио се у Милан пре тачно годину дана за 4,5 милиона евра.
Том приликом потписао је уговор до јуна 2026. године, а у Серији А је ове сезоне забележио само један наступ за први тим „Росонера“.
У омладинској конкуренцији (Примавери) има три поготка на четири утакмице за Милан, док је у омладинској Лиги шампиона два пута био стрелац на три сусрета.
► Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала