- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Америчка легенда не сумња у Новака: „Повреда неће бити проблем“

© AP Photo / Aaron FavilaНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
Пратите нас
Новак Ђоковић успешно је стартовао Аустралијан опен против Роберта Карбаљеса Буене, а навијаче српског тенисера забринуо је завој око Новакове ноге. Ипак, легендарни Американац Џон Мекинро истиче да верује да повреда неће правити проблем Србину.
Јасно је да је Новак опрезан поводом повреде...
„Новак ће урадити све да би освојио турнир. Шта год да је у питању са ногом, са том задњом ложом, сигурно током меча није деловало да има каквих већих проблема. Из оног што сам прочитао и чуо касније на прес конференцији, он делује мало опрезно, мало несигурно, али из онога што је рекао, делује ми да то неће бити проблем", каже Американац.
Некадашњи први рекет света додаје да Ђоковићусигурно много значи што је добио подршку са трибина после повратка у Мелбурн.
„Он воли Аустралију из неког разлога, овде увек одговори изазову, освојио је турнир девет пута. Мислим да је и публика овде, по традицији, та која га подржава више него што је случај било где друго на свету. Онда имате тај потпуни дебакл прошле године. Тако да вратити се и видети огромну подршку, људе који га храбре, показују да га воле, то му много значи. Делује као победничка ситуација за њега у овом тренутку", закључио је Мекинро.
Надајмо да ће на крају Новак бити тај који ће по 10. пут подићи трофеј намењен освајачу Аустралијан опен.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 18.01.2023
СПОРТ
Француз на „Ђоковићевом менију“ у идеалном термину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала