- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Последње вести из Денвера нису добре – Јокић продужава боловање?

© AP PhotoНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Никола Јокић, двоструки узастопни МВП НБА лиге, могао би да пропусти и трећи узастопни меч Денвер Нагетса због проблема са повредом.
Како је пријавио Денвер пред дуел са Њу Орлеанс Пеликансима, који је на програму у ноћи између уторка и среде по средњеевропском времену, Сомборца и даље мучи тетива леве ноге коју је истегао.
Велика је вероватноћа да тренер „грумења“ Мајкл Мелоун неће желети да ризикију да се стање повреде српског кошаркашког аса погорша, већ да ће га оставити ван протокола, као што је био случај са Оклахомом и Индијаном.
Денвер без Јокића има победу и пораз, али ће двобој са Пеликансима бити изузетно тежак и незгодан, поготово уколико њихов центар и најбољи играч на буде на паркету.
Како наводе амерички медији, ван протокола ће највероватније бити и Мајкл Портер Џуниор који је и против Оклахоме меч пратио с трибина. У његовом случају разлог није повреда, већ су проблеми личне природе.
Наиме, његов 21-годишњи брат недавно је ухапшен и терети се за убиство, након што је изазвао саобраћајну несрећу са смртним исходом. Он је својим возилом ударио директно у други аутомобил, а возач је преминуо на лицу места.
Денвер је у здравственом извештају пред меч са Њу Орлеансом навео и повреду Боунса Хајленда који има угануће прста леве руке.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СПОРТ
Никола се разгоропадио и славио против двоцифреног Богдана
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
СПОРТ
Крај серије – Денвер платио цену Јокићевог одсуства
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала