Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Супруга рањеног Делевића: Плашим се за безбедност породице

© Tanjug / Youtube/Kosovo Online/PrintscreenСрбин Миљан Делевић ког су тешко ранили припадници Росу код Лепосавића, испред болнице у Краљеву
Србин Миљан Делевић ког су тешко ранили припадници Росу код Лепосавића, испред болнице у Краљеву - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Супруга рањеног Миљана Делевића Ана рекла је данас да се плаши за безбедност своје породице јер њој и њеном супругу, који је данас пребачен на ВМА, на друштвеним мрежама стижу претеће поруке од Албанаца.
„Плашим се, како да се не плашим, код куће имам мало дете од седам година“, рекла је Делевићева за Косово онлајн.
Она је додала да је њен профил на друштвеној мрежи тренутно блокиран и да не може да поставља објаве, нити да одговара на поруке.
Ана је данас посетила супруга и рекла да је он пребачен на ВМА у Београду.
„Он је за сада добро, свестан је. Видела сам га на пет минута, толико су ми дозволили јер је био на интензивној нези. Пребацили су га данас на ВМА, ја сам се вратила кући“, казала је Делевићева.
Додала је да се приликом посете срела и са директором Канцелерије за КиМ Петром Петковићем, који јој је пренео да се Влада Србије залаже за то да се на КиМ одрже мир и стабилност.
Делевићева је, поводом претећих порука, рекла и да у северном делу Косовске Митровице нема надлежних органа и полиције којима би могла да се обрати за помоћ и тражи заштиту.
„Ништа, кључ у браву и закључај се у кућу. Мој син јуче и данас није ишао у школу. Он је први разред, мали је, деца су овде већи политичари од одраслих и све разумеју, можда неће ићи у школу ни следеће недеље“, рекла је она.
Припадници РОСУ пуцали су у понедељак око 11.30 код нелегалног пункта на Бистричком мосту на магистралном путу Косовска Митровица – Лепосавић на возило у којем су се налазила двојица Срба.
Том приликом аутомобил је изрешетан, возач није повређен, а рањен је Делевић, који се налазио на месту сувозача.
Министар одбране Милош Вучевић обишао је на Војномедицинској академији у Београду Миљана Делевића - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
СРБИЈА
„Нема дилеме, то је био покушај убиства“: Министар одбране обишао рањеног Делевића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала