- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Јоковић: Лекић да буде заједнички кандидат већине

© Tanjug / Раде ПрелићЈедан од лидера Велике коалиције Кључ Миодраг Лекић гласао је на бирачком месту у Подгорици
Један од лидера Велике коалиције Кључ Миодраг Лекић гласао је на бирачком месту у Подгорици - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2023
Пратите нас
Лидер СНП-а Владимир Јоковић позвао је партије актуелне већине да се договоре око заједничког предсједничког кандидата. Поновио је да је за СНП Миодраг Лекић прихватљив као заједнички кандидат. Каже и да има информацију да је Мило Ђукановић бити предсједнички кандидат ДПС-а.
На конференцији за медије Јоковић је позвао, како је казао побједнике од 30. августа 2020. да се договоре око наступа на предстојећим изборима.
„Ми треба да се договоримо и грађани желе да имамо кандидата који ће да побиједи кандидата ДПС-а”, саопштио је Јоковић.
Коментаришући најаве појединих партија да ће имати своје предсједничке кандидате, каже како, се боји да ће неки од њих били губитници и да ће се ићи у други круг.
Истиче и да ће, према његовим информацијама, Мило Ђукановић бити предсједнички кандидат ДПС-а. Поручио је да је најважније да кандидат ДПС-а изгуби на изборима.
„Ако дође до договора јединствени кандидат побјеђује у првом кругу”, поручио је Јоковић и поновио да би Миодраг Лекић био добар заједнички кандидат.
„Лекић би био најприхваљивији и од свих политичких субјеката, ако је био прихватљив за мандатара не видим разлог зашто не би био прихватљив за предсједника државе”, навео је Јоковић.
РЕГИОН
Абазовић: Мандић међу три најбоља политичара у Црној Гори, важно је да Ђукановић не буде председник
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала