- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Због Новакове ложе – у Новаковој ложи: Цео свет је упознао „мистериозну“ Српкињу

© Фото : Скриншот Еуроспорт 1Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић
Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2023
Пратите нас
Ко је Маријана Ковачевић? Мистериозна докторка није се раније превише појављивала у јавности, али је због Новака Ђоковића прешла пола света како би помогла Србину да се што боље опорави од повреде задње ложе. И појавила се у Новаковој „ложи“ на стадиону под светлима рефлектора.
Маријана Ковачевић постала је позната као докторка која помаже највећим звездама спорта да се брзо опораве и што пре врате на терен.
Листа спортиста који су се лечили код њега је дугачка - од Дејана Станковића, Ендија Марија, Алексиса Санчеса, Кристијана Роналда и бројних других. По информацијама са њеног званичног сајта излечила је чак 114 фудбалера.
„После мојих третмана, мишић је потпуно нов. Нема трага бивше повреде. Пошто је мишић потпуно нов - нема ожиљака, сенке, фиброзе, нема ни могућности да дође до рецидива повреде, то је друга ставка револуционарног метода. По завршетку терапије, уради се снимак да би се то проверило. Значи, поента је да дође до потпуне регенерације мишића“, рекла је Маријана једном приликом.
Она је била у Новаковој ложи на стадиону и против Андреја Рубљова и против Томија Пола.
Објаснила је и да проблем решава у рекордно брзом року.
„Терапије су толико јаке да један сат терапије замењује једну недељу лечења било којом методом у свету. Дакле, ако кажу да мора месец дана да мирује, ја проблем решим за четири сата“, рекла је докторка Маријана.
Ђоковић је објаснио да је сваки слободан тренутак користио да са физиотерапеутом Миљаном Амановићем иде на терапије и користи разне машине како би опоравио ложу, али није му само кум помогао у томе.
„Не могу да вам одајем детаље. Сигурно је да сам захвалан што је дошла пре неколико дана. Пре ње сам имао доста третмана са разним људима по Мелбурну. Покушао сам да дођем до што више стручњака који би могли да ми помогну. Сетили смо се и Маријане, која је прошла пола света да дође овде. Захвалан сам јој, њен рад ми је пуно помогао. Осећам бенифиције на терену", каже Ђоковић.
О самим методама докторке Маријане се јако мало зна, спомињало се и да ради са коњском плацентом што је она касније дематновала.
Најважније - делује да даје резултате. И да је Новак много боље.
Маријана Ковачевић, ложа, Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 27.01.2023
СПОРТ
Ново лице у Ђоковићевом тиму – чувена докторка је уз Новака: „Много ми је помогла“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала