- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда наставила победнички низ против ФМП

© Фото : FMP MeridianЛука Вилдоса
Лука Вилдоса - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2023
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде уписали су нову, 15. победу у регионалном такмичењу, занимљиво чак 34. узастопну против екипе ФМП из Железника од 99:84 (24:19, 30:23, 24:24, 21:18).
Требало је ово да буде дерби кола јер је тим из предграђа високо позициониран на табели, али без најбољег играча Трента Фрејзера, који није био у саставу, домаћини нису имали шансе да запрете.
У табору црвено-белих после доста времена шансу је добио и заборављени Мирослав Радуљица који није уписао ни поен ни скок за два и по минута колико је провео на паркету.
Звезда је водила од старта меча, разлика је само расла из четвртине у четвртину до максималних „плус 25" у последњој деоници, а ФМП ниједном није успео угрози лидера регионалног такмичења.
Најефикаснији у редовима црвено-белих био је Далибор Илић са 16 поена. Стефан Лазаревић је убацио 14, Огњен Добрић 15, а Холанд и Недовић по десет поена.
Факундо Кампацо је за 20 минута на паркету забележио по шест поена и асистенција, док је Лука Вилдоса био поштеђен већих напора, па је више времена провео на клупи.
У редовима ФМП-а Валинскас је убацио 20 поена, а Бич 11, остали су били испод просека што је кумовало убедљивом поразу.
Пласман обезедио Sofascore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала