- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан се вратио у Пионир и преслишао Баране

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаши Партизана
Кошаркаши Партизана  - Sputnik Србија, 1920, 29.01.2023
Пратите нас
Кошаркаши Партизана забележили су нови тријумф у регионалној АБА лиги. Црно-бели су се вратили у Пионир где су дочекали и победили Морнар из Бара са 92:74 (28:26, 13:15, 30:21, 21:12).
Само у првом полувремену Барани су били егал са црно-белима. У наставку је тим Жељка Обрадовића додао гас и стигао до нове победе.
Поново је трофејни стручњак разделио минутажу и поштедео носиоце игре јер његов тим очекују два дуела Евролиге ове недеље, а Данте Егзум и Матијас Лесор нису наступили на овом мечу.
Прву осетну предност црно-бели су направили средином треће четвртине када су имали „плус девет“ (58:49) и успели су да је сачувају до краја и забележе убедљив тријумф.
У одсуству поменутих носилаца игре, главну улогу имао је Јанис Папапетру који је меч окончао са 19 поена. Ален Смаилагић је забележио 15 кошева и седам скокова, Ледеј 14 поена и шест скокова, док је Алекса Аврамовић убацио 13.
На другој страни у редовима Морнара истакао се доскорашњи кошаркаш црно-белих Грегор Глас са 20 поена и пет скокова. Словенца је солидно пратио и Џонс са 15 кошева.
У следећем колу АБА лиге кошаркаши Партизана гостују Меги 5. фебруара.
Пласман обезедио Sofascore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала