- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац преко Србије стиже до Русије

© Фото : АБА лигаТрент Фрејзер
Трент Фрејзер - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2023
Пратите нас
Амерички кошаркаш Трент Фрејзер највероватније појачаће руску екипу Зенита из Санкт Петербурга, а у Русију ће отићи из Србије где се одлично показао у дресу ФМП-а.
Фрејзер није био ни у саставу за дуел ФМП-а против Црвене звезде, а тренер Пантера Ненад Стефановић на конференцији за медије после те утакмице рекао је да ће се клуб огласити.

„Искрено кад неког нема, ја никад не коментаришем. Увек кажем момцима, најбољи тим је овај што игра. Можда да је био, изгубили бисмо више, али то се не зна. Што се тиче њега (Трента), видели сте није био ни у хали. Није био способан данас да игра, а за све остало ће се клуб огластили”, истакао је Стефановић на конференцији после утакмице.

Зенит се такмичи у веома јакој ВТБ лиги, где су тренутно на трећој позицији, иза ЦСКА и Уникса, па би Американац био одлично појачање за наставак сезоне.
Двадесетпетогодишњи бек са Флориде од старта сезоне пружао је добре партије од којих су поједине биле импресивне, пре свега, у кошгетерском смилу.
Просечно је бележио 20,7 поена, 6,1 асистенцију, шутирајући за три импресивних 45 одсто, убацујући у просеку више од седам шутева са дистанце.
Памтиће се његова партија у Бару. Морнару је убацио 45 поена, погодивши чак осам тројки, шутирајући са дистанце фантастичних 61,5 одсто.
Све то му је донело велики трансфер у Зенит и руску ВТБ лигу.
Погледајте нову епизоду емисије Миљанов корнер
Богдан Богдановић, Атланта - Портланд - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2023
СПОРТ
Још једна добра партија Богдановића, Дончић се вратио „јачи него икад“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала