- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Оног тренутка када се испали прва тактичка нуклеарна глава…. | Од четвртка до четвртка

CC0 / Pixabay / Експлозија хидрогенске бомбе
Експлозија хидрогенске бомбе - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2023
Пратите нас
У четвртак у 21.00 ново издање емисије „Од четвртка до четвртка“ са Наташом Милосављевић. Догађаје који су обележили протеклих седам дана коментарише адвокат Горан Петронијевић.
Жучна расправа и инцидент током седнице Скупштине Србије о Кососву и Метохији, Александар Вучић изнео план од десет тачака о политици у наредном периоду. Aљбин Курти саопштио шест захтева да би формирао ЗСО.
Сергеј Лавров поручује да Америка наставља колонијалну традицију да потчини друге и живи на њихов рачун али и да односи Русије и Кине ─ превазилазе војни савез.
Након тенкова Украјина тражи и борбене авионе. Бивши заменик министра одбране Велике Британије сматра да Запад треба да оснује коалицију земаља-чланица НАТО-а које би желеле да пошаљу своју војску у Украјину.
Истовремено, Доналд Трамп позива да се заустави сукоб у Украјини и упозорава да ће Бајденови поступци довести до трећег светског рата.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Оног тренутка када се испали прва тактичка нуклеарна глава…. | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала