- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Загонетна чистка у Кијеву | Нови Спутњик поредак

© AP Photo / David GoldmanКијев ноћу
Кијев ноћу - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2023
Пратите нас
”Нови Спутњик поредак” истражује шта се крије иза изненадног таласа хапшења и наводне борбе против корупције у врху украјинске власти.

Ко је, и због чега, баш у овом тренутку покренуо унутрашњи обрачун у Украјини? Зашто није успела најављена смена министра одбране Алексеја Резњикова, и коју улогу у томе игра Велика Британија? Каква је веза између претреса куће олигарха Игора Коломојског и оптужбе бившег израелског премијера Нафталија Бенета да је Запад саботирао мировни споразум Кијева и Москве?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити уредник портала ”Факти” Ђуро Билбија и новинар из Лондона Синиша Љепојевић.

О емисији „Нови Спутњик поредак“

Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку. Заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости, а емитује се сваке среде.
Нови Спутњик поредак, 8.2.2023.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала