- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Телеком Србија“ отворио представништво у Бриселу

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Уђи у базу фотографијаБрисел
Брисел - Sputnik Србија, 1920, 08.02.2023
Пратите нас
Водећа телекомуникациона компанија у региону „Телеком Србија“, по угледу на велике европске телекомуникационе операторе, отворила је представништво у Бриселу.
На овај начин компанија повећава могућност приступа фондовима, првенствено у домену развоја дигиталних сервиса и 5Г инфраструктуре. Такође, отварање представништва допринеће и развоју односа са европским институцијама, што је битно из неколико разлога, међу којима је и бржа примена и разумевање правне регулативе, преноси Б92.
Генерални директор „Телекома Србија“, Владимир Лучић, и директор представништва у Бриселу, Дамир Хрустановић, поздравили су званичнике ЕУ и остале чланове друштвене заједнице на церемонији отварања у новом представништву.
„Представништво „Телекома Србија“изражава нашу стратешку опредељеност за ширење пословања у Европи и сарадњу са европским партнерима, како бисмо испратили трендове у индустрији и својим корисницима пружили услуге без премца. У потпуности смо посвећени европским принципима и вредностима“, изјавио је генерални директор „Телекома Србија“, Владимир Лучић.
„Путем овог новог чворишта, искористићемо своју техничку експертизу и искуство на међународном, европском и националном нивоу, тако што ћемо блиско сарађивати са релевантним чиниоцима у Европи и учествовати у активностима водећих телекомуникационих удружења са седиштем у Бриселу. Наше споне са водећим групама у индустрији омогућиће нам да будемо стално у току и у потпуности повезани“, додао је директор представништва у Бриселу, Дамир Хрустановић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала