- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Коњевић: Драгиња Вуксановић Станковић кандидаткиња СДП-а на предсједничким изборима

© Фото : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenДрагиња Вуксановић Станковић, посланица СДП у Скупштини Црне Горе
Драгиња Вуксановић Станковић, посланица СДП у Скупштини Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2023
Пратите нас
Кандидаткиња Социјалдемократске партије за предстојеће предсједничке избореу Црној Гори биће Драгиња Вуксановић Станковић, која је и 2018. била кандидаткиња за предсједницу - рекао је предсједник те партије Рашко Коњевић у емисији Телевизије Вијести.
Навео је да је у претходне двије године Вуксановић Станковић обиљежила црногорску политичку сцену.
Она је, према његовим ријечима, према интерним истраживањима оцијењена као најбоље рјешење које треба представити грађанима.
Тиме је дефинитивно потврдио да опозиција у Црној гори неће имати једног кандидата за предсједника Црне Горе већ ће више њих имати свог кандидата, углавном лидере партија.
Истакао је да су доминантно на њихов приједлог покушали да нађу једну надстраначку личност која би вриједносно могла да окупи партије и грађане, али да су кроз разговоре и истраживања јавног мјења договорили да партије које желе да имају свог кандидата за предсједничке изборе то учине.
Коњевић каже да се показало да су закаснили са иницијативом око заједничког кандидата опозиције и да не би имало времена да се такав кандидат, који би био нестраначког типа, промовише на адекватан начин.
Лидер СДП наводи да је сматрао да би Милица Пејановић Ђуришић била добар кандидат захваљујући свом богатом политичком искуству.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала