- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Није се „правио“ Енглез – учи од славних Срба Ђоковића и Митровића

© AP Photo / Aaron FavilaНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
Пратите нас
Дански фудбалер Мет О'Рајли је у досадашњој каријери играо за Фулам где је делио свлачионицу са Александром Митровићем, а сада истиче да му је један од идола други Србин - Новак Ђоковић. Као и Леброн Џејмс.
О'Рајли је у каријери носио дрес Фулама од 2017. до 2020. године, а том приликом је делио свлачионицу са српским нападачем Александром Митровићем.
Чини се да је ту развио поштовање према Србима, а сада је као фудбалер шкотског Селтика истакао је у једном интервју да се диви Новаку Ђоковићу и да му је он идол уз Леброна Џејмса.
Новака је истакао због начина на који се српски тенисер носи са притиском.

„Новак Ђоковић је неко кога заиста волим да слушам када говори. Новак говори много о свесности. Спасавао је толико меч лопти, али је све време изгледао исто. Мислим да то има везе са тим да је био много пута у таквим ситуацијама. Врхунски спортисти су веома добри у томе“, рекао је Данац и поред Новака похвалио Леброна Џејмса.

О'Рајли се доста мучио са притиском Селтикових навијача. Како и сам каже, није му било лако када чује уздахе 60.000 душа са трибина када промаши добру шансу.
Не само да је О'Рајли похвалио јавно Ђоковића и Џејмса, већ је једном приликом, после одласка из Фулама, нахвалио и српског фудбалера Митровића.
„Митровић буквално лети у дресу Фулама. Када уђе у шеснаестерац веома је оштар. Такође зна јако добро да сачува лопту у ногама“, рекао је О'Рајли.
Иначе, Мет је рођен у Енглеској, наступао је за млађе категорије Гордог Албиона, а касније је заиграо за младу репрезентацију Данске.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2023
СПОРТ
Новак доставио молбу Американцима – чека се одговор за посебну дозволу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала