- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Незапамћена бламажа у Хумској – Партизану четири шамара пред Шериф

© Sputnik / Спасоје ВеселиновићПартизан Младост
Партизан Младост  - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2023
Пратите нас
Фудбалери Младости ГАТ из Новог Сада савладали су као гости у Хумској екипу Партизана са 4:0 у мечу 21. кола Суперлиге. После бламаже и тешког пораза црно-бели заостају 11 бодова за лидером Црвеном звездом.
Незапамћена бламажа црно-белих могла је да се наслути већ после 11 минута игре када су гости повели лако са 2:0 после два кикса дефанзивца домаћих Светозара Марковића.
Штопер Партизана „частио“ је у трећем минуту Американца Ромејна Гала (прелепо је шутирао), а затим у 11. и Бразилца Фагундеса за лагану предност Новосађана и радост њихових малобројних навијача, популарних „Српских којота“ који су допутовали у Београд.
Партизан није могао да се састави на овом мечу, без претеривања, једва да је запретио током утакмице, најчешће преко Менига и Баждара, а Гордан Петрић је на полувремену извршио троструку измену. Ни то није помогло црно-белима.
Фејса је у 53. скирвио пенал који је Новица Максимовић претворио у 3:0, а тачку на катастрофу Партизана и незапамћену бламажу у Хумској ставио је искусни Немања Милић у 58. минуту.
Четири шамара црно-белима дођу као жестока опомена пред дуел са Шерифом у Лиги конференција средином наредне недеље.
Неочекивани пораз од претпоследњег тима на табели удаљиће Партизан на чак 11 бодова минуса у односу на лидера Црвену звезду.
Пласман обезедио Sofascore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала