- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Не само да се одрекла Русије – већ шаље и „отровне стрелице“ ка Ђоковићу

© AP Photo / Dita AlangkaraНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
Пратите нас
Арина Родионова, 33-годишња тенисерка, не само да се одрекла Русије и узела држављанство Аустралије, већ је на потпуно невероватан начин покушала да упути отровне стрелице ка Новаку Ђоковићу.
Некадашња Рускиња је стала у ред оних који су сумњали у то да је Ђоковић био повређен током Аустралијан опена, иако је чак и директор Аустралијан опена Крег Тајли потврдио да је српски тенисер имао руптуру задње ложе.
Пукотина је била дуга чак три центиметра, Ђоковић током турнира готово да није тренирао, имао је константне терапије на „хиљаду начина“, ангажована је чак и чувена докторка Маријана Ковачевић, али изгледа да то појединцима није довољно.
„Имам пукотину од три центиметра у задњој ложи и истраживала сам мало... Требало би да будем у реду до сутра“, навела је Родионова.
Ветеранка која никада није успела да оствари већи успех у каријери, Ђоковића је имала као мету током прошлогодишњег пакла који је српски тенисер проживео у Аустралији.
„Веома сам узбуђена због следеће епизоде емисије Гранична контрола Аустралије“, говорила је тада Родионова.
Све њене изјаве су наишле на жестоке коментаре на друштвеним мрежама.
„Требало би пре да тренираш више него да се шалиш по друштвеним мрежама. Више се истежи, уместо фотографисања у бикинију, постани позната због тениса, а не због глупих ствари и запамти да никада нећеш моћи ад се упоредиш са најбољим у свом спорту“, гласио је један од коментара.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала