- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Најновији модели возила, али до попуста тешко: Шта нас чека на новом салону аутомобила у Београду

CC BY-SA 4.0 / Wikipedia/Diego Delso/Cropped photo / Фолксвагена аутомобили
Фолксвагена аутомобили - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
Пратите нас
На 55. Салону аутомобила и 15. Салону мотоцикала „Мотопашион“ посетиоце очекује понуда свих видова друмског саобраћаја, аутомобилске и пратеће индустрије. Током ове манифестације, од 22. до 28. марта на Београдском сајму биће и лаких доставних возила, гаражно-сервисне опреме, као и понуда банака, лизинг компанија и осигуравајућих друштава.
Све чланице Српске асоцијације увозника возила и делова, као и сви брендови на нашем тржишту, припремају своје учешће најављујући велики број новитета и премијера. Светски произвођачи представиће тренутну понуду нових електричних, хибридних и плаг-ин хибридних модела, као и најновије моделе са конвенционалним погонима најновије генерације.
„Иако су околности такве да обезбеђивање изложбених примерака представља до сада највећи изазов, брендови ће се потрудити да на својим штандовима прикажу оно што је тренутно најновије у понуди“, поручили су организатори.
Увозници подсећају и да се изложба дешава у условима смањеног комерцијалног ефекта, без нагласка на сајамским попустима и великим лагерима возила за брзу испоруку.
На сајму мотоцикала уз богату понуду свих релевантних светских брендова најављене су бројне премијере квадова, скутера, електричних бицикала и опреме за возила и возаче. Атрактивне промоције најавили су и излагачи у сектору пратеће аутомобилске индустрије, гаражно-сервисне опреме и резервних делова, универзалне опреме, као и компатибилне и пратеће опреме за еколошки напредна возила. Очекује се и значајан избор пуњача за електрична возила, те соларних модула за примену у ауто-индустрији и друге одговарајуће инфраструктуре.
Организатори најављују избор аутомобила године у различитим категоријама, избор за мис сајма и друге додатне садржаје. Обезбеђен је и породични дан када ће цене улазница бити додатно прилагођене читавим породицама са децом, пишу Новости.
Упркос великим променама у аутомобилској индустрији, које су између осталог изазване пандемијом, несташицом делова и компонената, неповољним околностима због украјинске кризе, као и великим технолошким заокретима, новим погонима и концептима пословања, изложба аутомобила и мотоцикала је и даље веома атрактиван догађај за који постоји велико интересовање излагача као и публике.
Гужва у саобраћају - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2023
ДРУШТВО
Држава помаже замену старијих дизел аутомобила: Ко има право на субвенцију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала