- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Скандал у свлачионици Парижана: Нејмар се потукао са директором клуба

© AP PhotoНејмар
Нејмар - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2023
Пратите нас
Према писању француског „РМЦ Спорта“ бразилски фудбалер Нејмар потукао се са Луисом Кампосом, спортским директором Пари Сен Жермена после пораза од Монака. Чувеног Бразилца и директора морали су да раздвајају остали играчи.
У лошем периоду налази се Пари Сен Жермен који је најпре испао у Купу Француске од Марсеја, а потом и у 23. колу француске лиге изгубио од Монака, због чега у свлачионици нико није могао да сакрије незадовољство, а поготово не Нејмар.
Бразилац није успео да постигне гол против Монака, а Пари Сен Жермен морао је и без Лионела Месија, Марка Вератија и Килијана Мбапеа. Лоша атмосфера ескалирала је у свлачионицу где су се према писању француског листа сукобили Нејмар и Луис Кампосо, а после тешких речи је дошло до физичког обрачуна.
Свађали су се на португалском, а остали играчи су морали да се умешају како би раздвојили звезду клуба и спортског директора.
Због неочекивано лошијих резултата тима који на папиру има можда најјачи тим у целој Европи у Пари Сен Жермену се већ неко време говори о одласку Кристофа Галтијеа, тренера клуба, као и Луиса Кампоса који се очигледно не слаже са Нејмаром.
Једина добра вест за Парижане је та да ће Меси и Мбапе бити спремни да се врате на терен за меч Лиге шампиона против Бајерна, а остаје да видимо да ли ће две фудбалске звезде успети да смире трећу и тиме примире ситуацију у клубу.
Иако се није уписао у стрелце против Монака, за Нејмара се не може рећи да игра лошу сезону јер је 17 пута затресао мрежу и уписао још 16 асистенција.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
Бранко ван ден Бумен - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
СПОРТ
Шта ради један Бранко међу фудбалским аждајама?
Стадион 974 - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2023
СПОРТ
Србија је ван трке, а појавио се нови предлог – хоће ли се јубилеј славити на „контејнерима“?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала